Menyang kontèn

sob

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sob Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦧ꧀ (b)

  1. pc surud tmr. banyu


Kacocogna karo

  • sop.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sob, makna sob, definisi sob, tegese sob, tegesipun sob

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.