sob

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sob Aksara Jawa: ꦱꦺꦴꦧ꧀

  1. pc surud tmr. banyu
Kacocogna karo
  • sop.








Kata kunci/keywords: arti sob, makna sob, definisi sob, tegese sob, tegesipun sob Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org