sodor

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sodor Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦢꦺꦴ (do) (r) krama/ngoko

  1. tumbak nganggo jêbêng (dianggo watangan);







Kata kunci/keywords: arti sodor, makna sodor, definisi sodor, tegese sodor, tegesipun sodor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.