Menyang kontèn

sodor

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sodor Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦢꦺꦴꦂ (dor) krama/ngoko

  1. tumbak nganggo jebeng (dianggo watangan);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sodor, makna sodor, definisi sodor, tegese sodor, tegesipun sodor

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.