soga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

soga krama/ngoko

  1. araning wit sing klikane dianggo ngabang jarit;
  2. godhoganing klika lsp. sing dianggo ngabang jarit;








Kata kunci/keywords: arti soga, makna soga, definisi soga, tegese soga, tegesipun soga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org