soga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

soga krama/ngoko

  1. araning wit sing klikane dianggo ngabang jarit;
  2. godhoganing klika lsp. sing dianggo ngabang jarit;







Kata kunci/keywords: arti soga, makna soga, definisi soga, tegese soga, tegesipun soga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.