soke

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

soke Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦏꦺ (ke)

  1. êngg supaya, nganti.








Kata kunci/keywords: arti soke, makna soke, definisi soke, tegese soke, tegesipun soke
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.