soklat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

soklat Aksara Jawa: ꦱꦺꦴꦏ꧀ꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. araning panganan (bubukan) asal saka wohe wit sing aran soklat.








Kata kunci/keywords: arti soklat, makna soklat, definisi soklat, tegese soklat, tegesipun soklatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org