soklat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

soklat Aksara Jawa: ꦱꦺꦴꦏ꧀ꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. araning panganan (bubukan) asal saka wohe wit sing aran soklat.








Kata kunci/keywords: arti soklat, makna soklat, definisi soklat, tegese soklat, tegesipun soklatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=soklat&oldid=102956"