soklat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

soklat Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦏ꧀ꦭ (kla)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. araning panganan (bubukan) asal saka wohe wit sing aran soklat.








Kata kunci/keywords: arti soklat, makna soklat, definisi soklat, tegese soklat, tegesipun soklat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.