sol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sol Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. rubuh rungkad oyode;








Kata kunci/keywords: arti sol, makna sol, definisi sol, tegese sol, tegesipun sol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org