sol

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sol Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. rubuh rungkad oyode;







Kata kunci/keywords: arti sol, makna sol, definisi sol, tegese sol, tegesipun sol

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.