som

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

som Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. êngg mlayu jangkahe amba sêmu nganggo mumbul-mumbul (dolanan bocah).








Kata kunci/keywords: arti som, makna som, definisi som, tegese som, tegesipun som
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.