soma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

soma (Snk) (Kw)

  1. rêmbulan;
  2. Sênèn.








Kata kunci/keywords: arti soma, makna soma, definisi soma, tegese soma, tegesipun soma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.