sombong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sombong Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo) (ng) krama/ngoko

  1. êngg umuk
Kacocogna karo
  • sumbung.








Kata kunci/keywords: arti sombong, makna sombong, definisi sombong, tegese sombong, tegesipun sombong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.