sona

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sona Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so) (na)

  1. (Snk) (Kw) asu.







Kata kunci/keywords: arti sona, makna sona, definisi sona, tegese sona, tegesipun sona

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.