songsong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

songsong Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so) (ng)ꦱꦺꦴ (so) (ng)

  1. ki payung.








Kata kunci/keywords: arti songsong, makna songsong, definisi songsong, tegese songsong, tegesipun songsong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.