sora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sora Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so) (ra) krama/ngoko

  1. sêru (tmr. swara).







Kata kunci/keywords: arti sora, makna sora, definisi sora, tegese sora, tegesipun sora

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.