sorah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sorah krama/ngoko

  1. ak gêgambaran, pêpindhan, pasêmon;
  2. kandha, andharaning crita lsp;








Kata kunci/keywords: arti sorah, makna sorah, definisi sorah, tegese sorah, tegesipun sorah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org