sorok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sorok krama/ngoko

  1. sigaran pring (kayu) malang didokoki garan dawa dianggo ngrêsiki uwuh lsp. (disurungake);
  2. araning piranti dianggo ngrauki dhuwit, gêni lsp;








Kata kunci/keywords: arti sorok, makna sorok, definisi sorok, tegese sorok, tegesipun sorok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org