sosis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sosis Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦱꦶ (si)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. araning panganan (lêlawuhan).







Kata kunci/keywords: arti sosis, makna sosis, definisi sosis, tegese sosis, tegesipun sosis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.