soso

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

soso êngg krama/ngoko

  1. kasar (tandang-tanduke lan pangucape);
  2. groyok sarta sarwa kêsusu (tmr. gunêman);








Kata kunci/keywords: arti soso, makna soso, definisi soso, tegese soso, tegesipun soso
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org