sota

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sota Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so) (ta)

  1. (Kw) (sota-ning ati) pangrasaning ati, gagasan.








Kata kunci/keywords: arti sota, makna sota, definisi sota, tegese sota, tegesipun sota
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.