soto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

soto Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦠꦺꦴ (to) krama/ngoko

  1. saoto.








Kata kunci/keywords: arti soto, makna soto, definisi soto, tegese soto, tegesipun soto
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.