srênggala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

srênggala Aksara Jawa: ꦱꦽ (srê) (ng) (ga) (la)

  1. (Kw) asu, asu ajag.








Kata kunci/keywords: arti srênggala, makna srênggala, definisi srênggala, tegese srênggala, tegesipun srênggala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org