srati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

srati Aksara Jawa: ꦱꦿꦠꦶ krama/ngoko

  1. tukang ngupakara (nuntun, ngusiri) gajah;








Kata kunci/keywords: arti srati, makna srati, definisi srati, tegese srati, tegesipun sratiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org