srati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

srati Aksara Jawa: ꦱꦿ (sra)ꦠꦶ (ti) krama/ngoko

  1. tukang ngupakara (nuntun, ngusiri) gajah;








Kata kunci/keywords: arti srati, makna srati, definisi srati, tegese srati, tegesipun srati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.