sri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sri (Snk) (Kw)

  1. sorot, cahya;
  2. endah bangêt;
  3. kanggo sêsêbutan atêgês sing minulya (luhur);
  4. ratu
Kacocogna karo
  • asri.








Kata kunci/keywords: arti sri, makna sri, definisi sri, tegese sri, tegesipun sriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org