srikaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

srikaya Aksara Jawa: ꦱꦿꦶ (sri) (ka) (ya) krama/ngoko

  1. araning wit sarta wohe;








Kata kunci/keywords: arti srikaya, makna srikaya, definisi srikaya, tegese srikaya, tegesipun srikaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.