suda

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

suda Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (da) krama/ngoko

  1. kalong, ora mundhak;







Kata kunci/keywords: arti suda, makna suda, definisi suda, tegese suda, tegesipun suda

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.