Menyang kontèn

sudi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sudi Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦢꦶ (di) krama/ngoko

  1. kalawan sarjuning ati, gelem ngrahapi;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sudi, makna sudi, definisi sudi, tegese sudi, tegesipun sudi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.