sudibya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sudibya (Snk) (Kw)

  1. luhur (sakti) bangêt;
  2. pinunjul, linuwih.








Kata kunci/keywords: arti sudibya, makna sudibya, definisi sudibya, tegese sudibya, tegesipun sudibya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.