suduk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suduk Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦢꦸ (du)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. gêgaman sing dicoblosake (kêris lap);








Kata kunci/keywords: arti suduk, makna suduk, definisi suduk, tegese suduk, tegesipun suduk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.