sugal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sugal Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ga)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. bêngis, songol tmr. têtêmbungan.








Kata kunci/keywords: arti sugal, makna sugal, definisi sugal, tegese sugal, tegesipun sugal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.