sugih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sugih krama/ngoko

  1. duwe bandha akèh;
  2. kadunungan apa-apa sing akèh, upama sugih kawruh;







Kata kunci/keywords: arti sugih, makna sugih, definisi sugih, tegese sugih, tegesipun sugih

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.