suji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suji Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦗꦶ (ji)

  1. (Kw) suduk, lêlandhêp;








Kata kunci/keywords: arti suji, makna suji, definisi suji, tegese suji, tegesipun suji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org