suka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suka Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ka)

  1. -pi-rêna krama/ngoko bungah lan sênêng.








Kata kunci/keywords: arti suka, makna suka, definisi suka, tegese suka, tegesipun suka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org