sukan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sukan Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ka)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. sungkan, suthik.








Kata kunci/keywords: arti sukan, makna sukan, definisi sukan, tegese sukan, tegesipun sukan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.