sula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sula Aksara Jawa: ꦱꦸꦭ

  1. (Snk) (Kw) lêlandhêp, tumbak
Kacocogna karo
  • sulah.








Kata kunci/keywords: arti sula, makna sula, definisi sula, tegese sula, tegesipun sulaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org