sula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sula Aksara Jawa: ꦱꦸꦭ

  1. (Snk) (Kw) lêlandhêp, tumbak
Kacocogna karo
  • sulah.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sula&oldid=19137"