sula

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sula Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (la)

  1. (Snk) (Kw) lêlandhêp, tumbak
Kacocogna karo
  • sulah.







Kata kunci/keywords: arti sula, makna sula, definisi sula, tegese sula, tegesipun sula

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.