sulam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sulam krama/ngoko

  1. apa-apa sing dianggo nyalini sing rusak;
  2. bolah (bênang mas lsp) sing dianggo nyongkèt;
  3. uwanên;








Kata kunci/keywords: arti sulam, makna sulam, definisi sulam, tegese sulam, tegesipun sulam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org