suldhat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suldhat Aksara Jawa: [[ꦱꦸldhaꦠ꧀|ꦱꦸ (su)ldha (ldha)ꦠ꧀ (t)]]

  1. (Wl) pc prajurit.








Kata kunci/keywords: arti suldhat, makna suldhat, definisi suldhat, tegese suldhat, tegesipun suldhat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org