suling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

suling krama/ngoko

  1. araning unèn-unèn sing digawe pring wuluh lsp. didokoki bolongan ênggone ngunèkake sarana disêbul;
  2. êngg pipa, wêsi wuluhan








Kata kunci/keywords: arti suling, makna suling, definisi suling, tegese suling, tegesipun sulingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org