sulit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sulit krama/ngoko

  1. angèl ambah-ambahane (pangrêmbuge);
  2. êngg rêkasa, ruwêt tmr. prakara lsp.








Kata kunci/keywords: arti sulit, makna sulit, definisi sulit, tegese sulit, tegesipun sulit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.