sulit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sulit krama/ngoko

  1. angèl ambah-ambahane (pangrêmbuge);
  2. êngg rêkasa, ruwêt tmr. prakara lsp.








Kata kunci/keywords: arti sulit, makna sulit, definisi sulit, tegese sulit, tegesipun sulit Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org