sultani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sultani Aksara Jawa: [[ꦱꦸltaꦤꦶ|ꦱꦸltaꦤꦶ]] krama/ngoko

  1. bangsaning klambi lêngênane têkan ing sikut.








Kata kunci/keywords: arti sultani, makna sultani, definisi sultani, tegese sultani, tegesipun sultani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org