suluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

suluk krama/ngoko

  1. êngg têtêmbungan;
  2. kêkidungan dhalang arêp nyritakake (ngocapake) wayang;
  3. layang têmbang sing ngêmot piwulang (ngèlmu) gaib.







Kata kunci/keywords: arti suluk, makna suluk, definisi suluk, tegese suluk, tegesipun suluk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.