suma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

suma Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ma)

  1. (Kw) kêmbang
Kacocogna karo
  • kusuma.







Kata kunci/keywords: arti suma, makna suma, definisi suma, tegese suma, tegesipun suma

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.