sumanta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumanta Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ma)ꦤ꧀ (n) (ta) krama/ngoko

  1. sêmanta.








Kata kunci/keywords: arti sumanta, makna sumanta, definisi sumanta, tegese sumanta, tegesipun sumanta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org