sumar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumar (Kw)

  1. wrata ngèbêki;
  2. ngambar tmr. ambu.








Kata kunci/keywords: arti sumar, makna sumar, definisi sumar, tegese sumar, tegesipun sumar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.