sumbi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sumbi krama/ngoko

  1. wilahan diubêl-ubêli kapuk dianggo manthêng apa-apa sing ditênun;
  2. êngg cocohing cathokan utawa timang.








Kata kunci/keywords: arti sumbi, makna sumbi, definisi sumbi, tegese sumbi, tegesipun sumbi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.