Menyang kontèn

sumbu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sumbu krama/ngoko

  1. êngg uceng-uceng (bedhil, mercon lsp) sing disumed;
  2. lawé lsp. ditrap ing kaling diyan (minangka urub-urubing diyan);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sumbu, makna sumbu, definisi sumbu, tegese sumbu, tegesipun sumbu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.