sumbu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumbu krama/ngoko

  1. êngg ucêng-ucêng (bêdhil, mêrcon lsp) sing disumêd;
  2. lawe lsp. ditrap ing kaling diyan (minangka urub-urubing diyan);








Kata kunci/keywords: arti sumbu, makna sumbu, definisi sumbu, tegese sumbu, tegesipun sumbu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org