sumbul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumbul krama/ngoko

  1. êngg wakul (cêthing) nganggo tutup;
  2. wadhah saèm. cêthing nganggo tutup dianggo upacara;
  3. bendha sing dipasang ing dhuwur (tmr. dolanan bengkat).








Kata kunci/keywords: arti sumbul, makna sumbul, definisi sumbul, tegese sumbul, tegesipun sumbul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org