sumosor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumosor Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩꦺꦴ (mo)ꦱꦺꦴ (so) (r)

  1. (Kw) kêbawah marang.








Kata kunci/keywords: arti sumosor, makna sumosor, definisi sumosor, tegese sumosor, tegesipun sumosor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.