sumping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sumping krama/ngoko

  1. rêrêngganing kuping (wujud wlulang tatahan lsp. dikolongake ing kuping);
  2. (utawa sumpingan) êngg krama/ngoko: lunggèn, sadhiyan;








Kata kunci/keywords: arti sumping, makna sumping, definisi sumping, tegese sumping, tegesipun sumpingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org