sumpyuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumpyuh Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩ꧀ (m)ꦥꦾꦸ (pyu) (h)

  1. (Kw) anglês (êntèk dayane).








Kata kunci/keywords: arti sumpyuh, makna sumpyuh, definisi sumpyuh, tegese sumpyuh, tegesipun sumpyuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org