sumruwo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumruwo Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩ꧀ (m)ꦫꦸ (ru)ꦮꦺꦴ (wo)

  1. (Kw) mèlu-mèlu nrambul (nyruwe).








Kata kunci/keywords: arti sumruwo, makna sumruwo, definisi sumruwo, tegese sumruwo, tegesipun sumruwo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org