sumur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumur Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩꦸ (mu) (r) krama/ngoko

  1. luwangan jêro isi banyu tuk;








Kata kunci/keywords: arti sumur, makna sumur, definisi sumur, tegese sumur, tegesipun sumur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.