sumur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sumur Aksara Jawa: ꦱꦸꦩꦸꦂ krama/ngoko

  1. luwangan jêro isi banyu tuk;








Kata kunci/keywords: arti sumur, makna sumur, definisi sumur, tegese sumur, tegesipun sumur Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org