sun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sun Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) aku, dak -.








Kata kunci/keywords: arti sun, makna sun, definisi sun, tegese sun, tegesipun sun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.