Menyang kontèn

sun

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sun Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) aku, dak-.


Kacocogna karo








Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

sun /ꦱꦤ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sun, makna sun, definisi sun, tegese sun, tegesipun sun